Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: Tech Support

  1. #11
    Administrator Human Male Priest
    Dugi's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,792

    Default

    Sorry I missed your message, I think you may have the Alliance and Horde guide loaded at the same time, this will cause a conflict with the guides.

    Make sure you only have 1 guide loaded at any one time, check by clicking the addon button in the character selection menu.

    and untick one of the guide

  2. #12

    Default

    Quote Originally Posted by Dugi View Post
    Sorry I missed your message, I think you may have the Alliance and Horde guide loaded at the same time, this will cause a conflict with the guides.

    Make sure you only have 1 guide loaded at any one time, check by clicking the addon button in the character selection menu.

    and untick one of the guide
    Oh it's fine. ^^;

    I tried that too but it still didn't work. :/
    Even tried uninstalling the Alliance guide too. Still getting the same message... xP

  3. #13
    Administrator Human Male Priest
    Dugi's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,792

    Default

    are you able to get a screenshot for me of the addons menu (the part where you can tick / untick the wowguide)

    and screenshot of the error itself.

    To get a screenshot just press 'Prt Scr' on your keyboard and the files will appear in

    World of Warcraft\Screenshots\

    does the guide still work after the error? maybe you have our earliest version installed that have both alliance & horde.

    so if you have

    World Of Warcraft\Interface\Addons\WoWGuide\ <- delete this one.

    and you can leave

    World Of Warcraft\Interface\Addons\WoWGuideAlliance\
    World Of Warcraft\Interface\Addons\WoWGuideHorde\


    Double check that you don't have more than one copy of World of Warcraft intalled, you maybe modifying the wrong folders which will have no effect.

  4. #14

    Default

    Here are the screens of the AddOns. I'll post the AddOn folder in a minute.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	AddOnsList1.jpg 
Views:	62 
Size:	69.2 KB 
ID:	4   Click image for larger version. 

Name:	AddOnsList2.jpg 
Views:	61 
Size:	60.4 KB 
ID:	5   Click image for larger version. 

Name:	WoWScrnShot_122908_153943.jpg 
Views:	72 
Size:	112.7 KB 
ID:	7  

  5. #15

    Default

    AddOn Folder
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	WoWAddOnFolder.jpg 
Views:	62 
Size:	105.7 KB 
ID:	8  

  6. #16
    Administrator Human Male Priest
    Dugi's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,792

    Default

    I'm really puzzled as to why its not working properly for you , I went through and redownload, reinstalled my guide from the website.

    http://www.ultimatewowguide.com/leve...GuideHorde.zip

    I'm 110% sure that its working correctly.

    the only thing I can think of is that it may conflicting with one of your addons, and I don't know which one.

    Try this.

    Click Disable all addons and leave only UltimateWoWGuide - Horde ticked. and see if it works for you.

    also check inside the WoWGuideHorde folder that all the files exist, also note the file size, for whatever reason you might be missing a file.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	wowguidehorde.jpg 
Views:	78 
Size:	55.3 KB 
ID:	9  

  7. #17

    Default

    ; ; It still wont work.
    Arg, I don't know whats wrong with it... maybe it's just my computer or something. I just don't understand why it would up and stop working like that.

  8. #18
    Administrator Human Male Priest
    Dugi's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,792

    Default

    did you check that all the files exist? can you take a screenshot of inside WowGuideHorde folder

  9. #19

    Default

    Yeah I checked.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	WoWGuideFolderPic.jpg 
Views:	64 
Size:	64.4 KB 
ID:	12  

  10. #20
    Administrator Human Male Priest
    Dugi's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,792

    Default

    I think this will do the trick, try deleting all the settings of wowguide addon by deleting these txt file

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\<Realm>\<name of character>\layout-local.txt

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\<Realm>\<name of character>\layout-cache.txt

    and also these files

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\SavedVariables\WowGuideAlliance.lua

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\SavedVariables\
    WowGuideAlliance.lua.bak

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\SavedVariables\WowGuideHorde.lua

    World of Warcraft\WTF\Account\<Name of your account>\SavedVariables\WowGuideHorde.lua.bak

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •